Uitgesteld: "Wiens Leven Is Het Eigenlijk"

Helaas zijn wij door het Corona virus genoodzaakt deze productie uit te stellen naar volgend seizoen: 12,13,17,19 en 20 maart 2021.

Luc Persoons.

Geen wereldberoemd maar daarom niet minder getalenteerd kunstenaar, beeldhouwer, levensgenieter,op weg naar de kuntacademie waar hij doceert.

"Mooi, 't leven is mooi" schalt uit de autospeakers.

En dan plots, dat ene momentje van onoplettendheid, die ene seconde niet gefocust zijn op de weg... Bij bewustzijn komend, één volle maand later, in een ziekenhuisbed, ontdekt Luc dat hij nog beschikt over een gezonde geest maar voor de rest verlamd is van aan de schouders tot de tenen. Wat doe je als de medische wetenschap je het verdict geeft nooit meer te zullen kunnen lopen, dansen, beeldhouwen, kortom gewoon leven? Is het leven dan wel nog zo mooi ?
Maak je er het beste van (vechten, revalideren -voor zover daar sprake van is -, een verplicht onderdeel worden van de opkomende robotica), of laat je de eer aan jezelf, keer je de medische wereld de rug toe en kies je bewust voor het weloverwogen levenseinde?

Wie de gelijknamige film "Who's life is it Anyway" van JOHN BADHAM (1981) met in de hoofdrol Richard Dreyfuss zag, kent Luc's keuze.
Dit mag echter niemand van u ervan weerhouden om deze voorstelling die kantelt tussen een lach en een traan mee te komen beleven!

Auteur

Brian Clark

Regie

Geert Willems

Acteurs

Herbert De Craene, Edith Goes, Axelle Van Hende, Frieda Van de Velde, Jean-Pierre Rogiest, David Bruynooghe, Hilde De Reu, Bo Moens en Joris Bollen

Voorstellingen

3, 4, 8, 10 en 11 april om 20u in zaal De Zulle, Botestraat 98, 9032 Wondelgem

Reservatie

Zie reservaties

Affiche Wiens Leven Is Het Eigenlijk
Labels: