Hoger Streven Speelt "Maak plaats Mevrouw"

Najaar 2013: Hoger Streven speelt "Maak Plaats Mevrouw" van Ray Cooney en John Chapman.

De voorstellingen van 27 en 29 november zijn uitverkocht. Er is nog plaats voor de andere voorstellingen, maar snel reserveren is de boodschap!

We hernemen deze productie na 30 jaar als hulde aan onze overleden erevoorzitter Isi De Ruelle. Isi schitterde in deze productie als 'Alistair' de binnenhuisarchitect.

Philip Martens, uitgever van kinderboeken, leent zijn flat uit aan zijn partner en boezemvriend Henry voor een buitenechtelijk avontuur.

Johanna, de vrouw van Philip, belooft dezelfde woonst op dezelfde avond aan haar vriendin Linda, echtgenote van Henry, voor een slippertje.

Alistair, de binnenhuisinrichter, maakt een afspraak met Sylvie, het au-pairmeisje, op dezelfde plaats, zelfde tijdstip.

Juffrouw Marie-Henriëtte Bondroit, de beroemde schrijfster van kinderboeken, kiest bovendien het zelfde moment uit om op zoek te gaan naar een nieuwe uitgever voor haar 'Woefwoef-serie'.

En dan? Dan wordt Alistair Philip, Philip wordt butler, Linda wordt Sylvie en Alistair is een hond!

Kunt u nog volgen?

Foto's

Bekijk ook de foto's van deze productie!

Met:

Ann Rogge, Antoine Vandenberghe, Julie Bracke, Sarah Verhaeghe, Koen Steyaert, Vincent Verstrynge, Nico Van den Abeele, Sabine De Ruelle en Carmen Neyt

Regie:

Paul Verstrynge
(i.s.m. Sabine Vanhoorde en Pascale De Jaeger)

Decor:

Marc De Ruelle, Egide Bracke en Eddy Declerck

Licht:

Jan Van Besien

Klank:

Marc De Ruelle

Productiedata:

22, 23, 27 (uitverkocht!), 29 (uitverkocht!) en 30 november 2013, telkens om 20u in Centrum Reinaert, Reinaertstraat 28, 9000 Gent

De voorstellingen van 27 en 29 november zijn uitverkocht. Er is nog plaats voor de andere voorstellingen, maar snel reserveren is de boodschap!

Inkom:

€ 10,00 – Opendoek/Studenten/60+: € 9,00

Reservatie:

Zie reservatiepagina of 0478/51.84.59

Affiche Maak Plaats Mevrouw
Labels: